hælspore smerter i foden

Hælspore

behandling af hælsporeHælspore eller plantar fasciitis som tilstanden også hedder rammer rigtig mange og er typisk en langvarig problemstilling der ofte tager måneder at blive helt kvit.

Hælspore er ofte en tilstand der giver smerter on/off med perioder med store smerter og perioder med mere ro på efterfulgt af forværring igen.

Behandling af hælspore i Svendborg

Fysioterapeut Tim Larsen har her på klinikken specialiseret sig i behandling af fodrelaterede problemer som hælspore, nedsunken forfod, achilles smerter mm. Det er ofte en kombination af øvelser, behandling og indlægssåler der skaber aflastning for smerter som hælspore kan skabe.

Genoptræning af hælspore

I tilfælde af hælspore må man i forhold til genoptræningen til tider have lidt tålmodighed da det kan kræve lidt tid at komme helt af med. Min erfaring er at supersoles indlægsåler skaber en hurtig lindring for smerter relateret til hælspore. Sålerne er designet til at give en individuel aflastning da de varmes op og formes efter patientens fod og derfor skaber aflastning fra inflammations tilstanden i plantaris ligamentet som oftes er det der skaber smerten i forbindelse med hælspore.


Tim Kjellstrøm Larsen
Så hvis du døjer med hælspore anbefales det at aftale en tid ved Tim Larsen til en vurdering af hvilke behandlingstilbud der er netop det rigtige for dig.

 

Har du spørgsmål eller ønsker at bestille tid?

Kontakt klinikken