Behandling

Svendborg Fysioterapi - Holdtræning og tilbudSvendborg Fysioterapi kan med 7 fysioterapeuter i Svendborg tilbyde en vifte af specialer og interesseområder, og derved bedre tilfredsstille patienternes behov for optimal behandling.

Holdtilbud og træning

Svendborg Fysioterapi tilbyder mange forskellige typer holdtræning


Her ser du en oversigt over de holdtilbud, som vi hos Svendborg Fysioterapi tilbyder. Kontakt os endelig for mere information.

Ryggen | FysioPilates

FysioPilates er en helt enestående neuromuskulær grundtræning. Det kræver ingen forudsætninger at være med på holdet og alle kan være med – uanset om du har skader, er gravid eller noget helt tredje. FysioPilates er fysioterapeutisk Pilates, og her tager vi det bedste fra traditionel Pilates og bruger det til diagnosticering, behandling og genoptræning. Vi holder fokus på bevægekvalitet og på ændring af din bevægelsesstrategi, så du bedre kan klare belastninger i din hverdag. Pilates er en omkring 100 år gammel træningsform, der koncentrerer sig om vejrtrækningskontrol, stabilisering af rygraden og styrke af bryst- og rygmuskler for at opnå muskulær kontrol og balance i kroppen.
Læs mere om ryghold

Slidgigt i hofter og knæ | GLA:D

GLA:D er både patientuddannelse og træning på samme tid. På GLA:D-holdet lærer du at tackle dine smerter og træne dit knæ eller din hofte. GLA:D står for Godt Liv med Artrose i Danmark og konceptet handler om at få Artrose-patienter i træning så tidligt som muligt for at undgå funktionstab. Dette som følge af slidgigtens påvirkning af bl.a. menisker og ledbånd.
Læs mere om GLA:D hold

BIG, balance, koordinering og styrke | Parkinson

Vi tilbyder en særligt tilrettelagt træning til dig, der er diagnosticeret Parkinsonpatient. På holdet arbejder vi med balance, koordination, generel styrke og med BIG øvelser. Regelmæssig træning har en stor og overraskende effekt, som dels forebygger nedsat funktionsevne og som gør, at du fysisk klarer din hverdag bedre.
Læs mere om Parkinsonhold

Styrke, kondition og balance | Herrehold

Holdet henvender sig til dig som mand, der vil træne din muskelstyrke, kondition og balance. Vi kombinerer styrketræning og konditionstræning på både maskiner og på gulvet, og vi laver stabilitetsøvelser på bold for at styrke kroppens balance. Du skal være selvhjulpen og være i stand til at træne liggende på gulvet for at være med på herreholdet.
Læs mere om Herrehold

Muskelmasse | Styrke- og kredsløbstræning

Har du ikke lyst til at træne i et almindeligt fitnesscenter? Holdet her er til dig, der vil opbygge muskelmasse, og som vil vedligeholde og forbedre din grundform. Vi træner om morgenen med styrke og kredsløb i maskiner og med egen kropsvægt. Vi har både kvindehold og hold kun for mænd.
Læs mere om styrke- og kredsløbstræning

Varieret træning | Solo Fitness

Vi har fået adgang til at benytte de fine faciliteter og det nye træningsudstyr i Solo Fitness til dette hold. Her har du mulighed for at få en langt mere varieret styrke- og kredsløbstræning med de forskellige typer af motionscykler og maskiner til simuleret roning, kajak og langrend. Ikke mindst har Solo Fitness et stor udvalg af specifikke og målrettede styrketræningsmaskiner til træning af kroppens forskellige muskelgrupper.
Læs mere om træning i SOLO Fitness

Muskler og led | Skånsom træning i vand

Når du træner i varmt vand, kan du bevæge dine led og muskler med reduceret kropsvægt og moderat vandmodstand. Fysioterapeutisk bassintræning øger din bevægelighed, styrker din muskulatur og reducerer muskel- og ledsmerter. Og så virker vandet både afspændende og befordrende for dit blodomløb.
Læs mere om bassintræning

Har du spørgsmål eller ønsker at bestille tid?

Kontakt klinikken