Behandling

Vores holdSvendborg Fysioterapi kan med 7 fysioterapeuter i Svendborg tilbyde en vifte af specialer og interesseområder, og derved bedre tilfredsstille patienternes behov for optimal behandling.

Holdtræning

Svendborg Fysioterapi tilbyder holdtræning i forskellige sammenhænge.

Kontakt os på tlf. 62 21 10 80 hvis du er interesseret i holdtræning.


Herrehold

Træning kun for mænd!

Torsdage i SOLO Fitness kl. 13.00 – 14.00

Holdet er for dig, som har behov for træning af muskelstyrke, kondition og balance. Den første del af træningen foregår i styrketræningslokalet hvor der er fokus på opvarmning af kroppens led og muskler. Du bliver her instrueret og superviseret af fysioterapeut i brugen af de kredløbs- og styrketræningsmaskiner som er bedst for dig. Dernæst går vi i gymnastiksalen, hvor der er fokus på balancetræning samt kondition og styrketræning med forskellige øvelser og redskaber.

Du skal bruge en henvisning fra din læge til holdtræning

Er du til mandehørm og interesseret i holdtræning, så snak med din fysioterapeut eller undertegnede for nærmere info.

Pris med henvisning: 113,12 kr.
Pris uden henvisning: 186,36 kr.

Fysiopilates i Svendborg - Svendborg Fysioterapi


Fysiopilates

Hvad er fysiopilates? Fysiopilates er det bedste fra Pilates fysioterapeutisk, og kan anvendes både i f.h.t diagnostisering, behandling  og genoptræning. Det er en enestående og meget effektiv trænings- og behandlingsform, hvor alle kan være med uanset problematik.

Træningen har fokus på at (gen)etablere den neuromuskulære kontrol, dvs ”kontakten” fra hjernen til muskler og led.  De muskler der er i fokus er kroppens korset, kroppens beskyttelse, en forudsætning for bevægekvalitet.

Fysiopilates, Grundhold v./Sidsel Flader Skov

Fysiopilates i Svendborg - Svendborg Fysioterapi

Træningen her er neuromuskulær grundtræning. Det er ikke ”gang i den” og pulsen op, og det er ikke i første omgang de store og vilde bevægelser, men fokus på bevægekvalitet og ændring af bevægelsestrategi. En forudsætning for at kunne lave alle de sjove ting og kunne klare de daglige belastninger. Eller bare en hverdag uden smerter. Holdet forløber over 10 gange 1 gang/ugentlig.

Fysiopilates, Fortsætterhold v./Sidsel Flader Skov

Fysiopilates i Svendborg - Svendborg Fysioterapi

Holdet her er for dem som kender til FysioPilates og har grundteknikkerne på plads. Her kobles der øget belastning på med bold og elastik. Holdet forløber over 10 uger 1 gang/ugentlig.


GLA:D Hold

v./Lene og Christina

GLA:D hold i Svendborg - Svendborg Fysioterapi

GLA:D Hold træning på Fyn - Svendborg Fysioterapi

Godt liv med Artrose (slidgigt) i Danmark.
GLA:D er uddannelse og træning til alle, der har ondt i hofter eller knæ. Du lærer at tackle dine smerter og træne dit knæ eller din hofte.

I Sverige er en tidlig indsats bestående af patientuddannelse blevet indført i store dele af landet, og flere end 1200 fysioterapeuter og ergoterapeuter har gennemgået uddannelse i konceptet. Patientdata samles i et nationalt register, og initiativet kan derfor evalueres med hensyn til patientens oplevelser og omkostninger i samfundet.

Godt Liv med Artrose i Danmark (GLA:D) repræsenterer et lignende dansk evidensbaseret initiativ, der følger de eksisterende anbefalinger for behandling af knæ- og hofteartrose, samtidig med at den tilhørende database for første gang giver mulighed for at følge patienter med artrose i knæ og hofte fra symptomdebut.

Mere end 13900 patienter har indtil idag påbegyndt GLA:D-træning. Heraf har 8270 fulgt træningen i mindst tre måneder.


Styrke- og Kredsløbstræning på hold

v./Torben Nielsen

Styrke- og kredsløbstræning hold i Svendborg - Svendborg Fysioterapi

Styrketræning og kredsløbstræning hold på Fyn - Svendborg Fysioterapi

Holdet henvender sig til dig, der har behov for  konditionstræning, styrketræning og stabilitetstræning af ryg- og mavemusklerne under supervision af en fysioterapeut. Holdet består af 8-10 deltagere og vi træner i klinikkens motionscenter.
 
Indholdet er en blanding af styrketræning i apparatur, kredsløbsmaskiner (cykel, løbebånd, romaskine og elipsetræner) samt stabilitetstræning på pilatesbolde. Vi afslutter hver træning med udspændingsøvelser.
 
Holdet kører mandag og onsdag og der er mulighed for at træne fra kl. 14.00-15.15 eller fra kl. 16.00-17.15. Man melder sig for en periode på 5 uger og træningen er tilskudsberettiget fra sygesikringen og fra "Danmark"


Bassintræning

v./Jørgen Holme, Jackie Lolk Rasmussen, Sidsel Flader Skov og Lene Groth Hansen

Bassintræning i Svendborg - Svendborg Fysioterapi

Træning i varmt vand giver mulighed for bevægelse af alle kroppens led og muskler under vilkår, hvor kropsvægten er reduceret og vandet giver en moderat modstand til øvelserne. Det 34 grader varme vand virker afspændende og befordrende for et bedre blodomløb. Fysioterapeutens øvelsesvalg øger bevægelighed, styrker muskulatur og reducere muskel- og ledsmerter.*

Der trænes 1 time om ugen.
Sygesikringen yder tilskud, hvis du har en lægehenvisning.

Har du spørgsmål eller ønsker at bestille tid?

Kontakt klinikken