Behandling

God rygbehandling og grundig undersøgelse - Svendborg Fysioterapi

Rygbehandling/Rygtræning

God behandling

God rygbehandling tager udgangspunkt i en grundig undersøgelse hos fysioterapeut, og i samarbejde med din egen læge eller speciallæge. Alle fysioterapeuter på klinikken har taget efteruddannelse eller kurser i rygbehandling udover deres grunduddannelse.

Vi prioriterer at være fagligt kvalificerede, så vi kan give vores patienter den bedst mulige information, vejledning og behandling.

Således har en del af fysioterapeuterne eksamen i eller kendskab til McKenzies diagnostik/ og behandling af rygproblemer.

Manuel Terapi er også en god og effektiv behandlingsmetode til "låste" led - led hvor der er opstået en bevægelsesindskrænkning mobiliseres eller manipuleres.

 

Aktive patienter

På klinikken lægger vi vægt på, at du som patient tager aktivt del i behandlingen og genoptræningen.
Ofte handler det om en aktiv behandlingsplan indeholdende specielle øvelser for ryggen, som fysiotyerapeuten tilrettelægger sammen med dig.

Det er vigtigt at øvelserne og rygtræning doceres rigtigt - så du ikke laver skaden større, men tager forholdsregler og bliver guidet i den rigtige retning og kommer over dit rygproblem.
Ønsker du at træne sammen med nogen, har vi her på klinikken holdtræning, som indeholder: Teori om ryggens opbygning og funktion, styrketræning, udholdenhedstræning, koordination- og balancetræning m.m. Læs mere om holdtræning her.

Har du spørgsmål eller ønsker at bestille tid?

Kontakt klinikken